InMotion Hosting – En İyi Yabancı Hosting
En İyi Fiyat

InMotion Hosting

InMotion Hosting

InMotion Hosting, özellikle küçük ve orta boyutlu işetmeler için en sık önerilen hosting firmaları arasında yer almaktadır. İlk olarak 2001 yılında kurulmuştur ve günümüzde InMotion Hosting, birçok farklı avantaj sağlamaktadır. Gelişmiş alt yapı sağlamakta ve son derece üst düzey bir hizmet sunmaktadır. İnternet sitesini geliştirebilecek farklı avantajlar da kullanıcılara sunulmaktadır. Ürünlerin fiyatlandırılması konusunda birçok farklı çeşitlilikte sunulmaktadır. Günümüzde InMotion Hosting 300.000’den fazla aktif alan adı barındırmaktadır ve en popüler servis sağlayıcılarından bir tanesi olmayı başarmıştır. Her ne kadar popüler olmayı başarmış olsa da kimi kullanıcılar için kalite konusunda farklı eksiklikleri bulunmaktadır. InMotion Hosting hosting konusunda son derece kaliteli hizmetler sağlamaktadır. InMotion Hosting her zaman sunmayı iddia ettiği hizmetleri olabilecek en iyi şekilde sağlamaktadır. Bu özelliği ilde de kullanıcılar için son derece değerlidir.

8.5Expert Score
Inmotion Değerlendirme

InMotion hosting hizmetlerinin müşteri görüşlerine göre değerlendirme puanları yer almaktadır.

Güvenilirlik
8.3
Fiyatlandırma
8.2
Kullanım Kolaylığı
8.2
Destek
8.7
Ekstra Özellikler
9.1
PROS
  • 7/24 Destek
  • Plesk veya cPanel
  • 99.9% Uptime garantisi
CONS
  • Ücretsiz site taşıma hizmeti
  • 90 Gün Para İadesi

InMotion Hosting kapsamlı bir katalog sağlamaktadır. Bu noktada WordPress ve paylaşımlı, aracı ya da işletme hosting hizmetleri bulunmaktadır. Tüm bu hizmetlerin yanı sıra adanmış sunucular ve yönetimli ya da yönetimsiz VPS de sunulmaktadır. Ayrıca kullanıcılar alan adı kaybı ve web tarsım hizmetleri konusunda da farklı avantajlar elde edebilmektedir. Şirketin sunduğu en büyük eksiklik, müşteri kitlesinin sadece Amerika Birleşik Devletleri içerisinde olmasından dolayı, tüm hizmetleri İngilizcedir. Sağladığı profesyonel ve kaliteli hizmetler ile kendisinden söz ettirmeyi başarmaktadır. Giderek artan kullanıcı kitlesi ile dünyanın en büyük hosting sağlayıcıları arasında yer almaktadır.

InMotion Hosting Özellikleri

InMotion Hosting ek ücret gerektirmeden birçok farklı özellik bulundurmaktadır. Bu noktada özellikle yönetimli barındırma platformu arka plandaki işleri halletmektedir. Bu sayede kullanıcılarda internet sitesini oluşturmaya odaklanabilmektedir. InMotion Hosting birbirinden farklı kullanışlılıktaki planları sağlamaktadır. Bu planlar ile kullanıcılar, çoklu alan adı barındırma, sınırsız bant genişliği, ücretsiz SSL sertifikası, SSH erişimi ve kesintisiz internet sitesi taşıma gibi benzersiz özellikler sağlamaktadır. Yönetimli barındırma sayesinde gereken her şey halledilirken, kullanıcılar internet siteleri üzerinde çalışmalar gerçekleştirebilmektedir.

cPanel ya da tek tıkla kurum gibi avantajlarda sağlanmaktadır. Bu yöntemler ile tüm uygulamalar kurulabilmektedir. InMotion Hosting üzerinden hosting satın alındığında teknik ekipten WordPress gibi uygulamaların kurulması talep edilebilir. InMotion Hosting Hosting için iki farklı veri merkezi kullanmaktadır. Kullanıcılar kendilerine en yakın veri merkezini seçebilmektedir. Yüksek kaliteli ağ seçenekleri ve çeşitli ağ merkezleri arasında gereksiz yönlendirmelerin önüne geçilmektedir. InMotion Hosting’a göre altı kata kadar daha hızlı e posta ve indirme hızı sunulmaktadır. InMotion Hosting hosting alt yapısı hızlı sonuç almak için özel olarak geliştirilmiştir. Buna ek olarak NGINX ve SSD depolama gibi gelişiş sunucu seçenekleri de sunulmaktadır.

Her ne kadar cPanel’in gelişmiş olanakları kullanıcılara sunulsa da, bunlara çok fazla ihtiyaç duyulmayabilmektedir. Özellikle WordPress temalı bir web sitesi kurmak isteyenler için InMotion Hosting yönetimli WordPress tercih edilebilir. Bu plan sayesinde hosting ile ilgili tüm gereksinimler kullanıcıların yerine halledilmektedir. Tüm bunlara ek olarak InMotion Hosting son derece gelişmiş bir güvenlik sisemi sağlamaktadır. Kötü amaçlı yazılımlardan ve bilgisayar korsanlığından tam bir koruma sağlanmaktadır. Aynı zamanda otomatik yedeklemeler ve güncellemeler sayesinde hiçbir kayıp durumu söz konusu olmamaktadır. Jerpack özelliği ile de WordPress kullanılan sitelerde son derece olumlu etkiler yaratılabilmektedir. Performans, SEO, güvenlik ve sosyal medya pazarlama konusunda birçok avantaj elde edilmektedir.

InMotion Hosting Artıları ve Eksileri

Her hosting firmasında olduğu gibi InMotion Hosting’da da birçok farklı artı ve eksi bulunmaktadır. Artı ve eksilerin ortaya çıkmasındaki en büyük etmen kullanıcı deneyimleridir. InMotion Hosting artıları ise şu şekilde sıralanabilir;

  • Son derece gelişmiş bir sunucu performansı sunulmaktadır. Bu noktada InMotion Hosting çalışma süresi ölçülen testlere göre %99,95 olarak belirlenmiştir.
  • Gelişmiş bir canlı sohbet desteği deneyimi sunulmaktadır. Yaşanan farklı olumsuzluklar söz konusu olduğunda canlı destek ile en hızlı sonuçlar elde edilebilmektedir.
  • Tamamı ile ücretsiz site taşıma hizmeti sunulmaktadır.
  • Tek plan ile ihtiyaç duyulan tüm barındırma özellikleri sağlanmaktadır.
  • 90 günlük para iadesi süreci bulunmaktadır.

Bu kadar çok artı ve avantaj sunulmasına rağmen her hosting firmasında olduğu gibi InMotion Hosting’da farklı eksileri barındırmaktadır. InMotion Hosting eksileri ise şu şekilde sıalanabilir;

  • İlk kayıttan sonra fiyatlar yükselmektedir. Yenileme fiyatları ilk kayıt fiyatlarının dışında olabilmektedir.
  • Anında hesap aktivasyonu bulunmamaktadır.
  • Yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde sunucu konumu bulunmaktadır.
  • Farklı dil destekleri bulunmamaktadır.

Gelişmiş Destek Seçenekleri

InMotion Hosting, sağladığı tüm barındırma paketlerinde 7 gün 24 saat müşteri desteği sunmaktadır. Teknik destek istenilen her şekilde alınabilmektedir. Canlı sohbet seçenekleri, e posta ve telefon seçenekleri bulunmaktadır. Aynı zamanda şikayet kaydı da oluşturulabilmektedir. InMotion Hosting’un sağladığı en büyük avantajlardan bir tanesi profesyonel teknik desteğidir. Tüm bunlara ek olarak birçok farklı eğitim imkanı da bulunmaktadır. Kullanıcılar bu eğitim seçenekleri ile hemen her şey hakkında bilgi sahibi olabilmektedir. Telefon desteği ile son derece hızlı bir şekilde yarım alınabilmektedir. Hemen her telefon olabilecek en hızlı şekilde açılmaktadır. Açıklayıcı destek ile sorunlar ortadan kaldırılmaktadır. Canlı destek hakkında bazı durumlarda bekleme süresi artabilmektedir.  Bu durumunda ana kaynağı sistemin kullanıcılar tarafından sık bir şekilde tercih edilmesidir. Sağlanan bu hizmetlerde temsilciler sorunların çözülmesi için her zaman profesyonel adımlar atmaktadır. Eğer yardım sırasında herhangi bir kesinti söz konusu olursa bir e posta ile yaşanan kesintinin sebebi ve firmanın özürleri iletilmektedir.

Genel Olarak InMotion Hosting

InMotion Hosting genel olarak ele alındığında profesyonelliğinden ve kalitesinden söz edilebilmektedir.  Bu alandaki tecrübesi ile son derece gelişmiş hizmetler ortaya çıkarılmıştır. Hiçbir şekilde kaliteden ya da profesyonellikten ödün verilmemektedir. Bu sayede her zaman kusursuz sonuçların ortaya çıkarılması sağlanmaktadır. InMotion Hosting özellikle sağladığı teknik destek ile kendisinden söz ettirmeyi başarmaktadır. Kullanıcıların yaşadığı her olumsuz deneyim olabilecek en hızlı şekilde çözüme ulaştırılmaktadır. Bu sayede web siteleri olabilecek en yüksek performans ile çalışabilmektedir. Herhangi bir kesinti durumu da söz konusu olmadığından, web siteleri her zaman arama motorlarında yükselme imkanı elde etmektedir. Web sitesinin tam performans ile çalışması ve herhangi bir kesintiye uğramaması beklentinin üst seviyeye çıkarılmasına imkan tanımaktadır. InMotion Hosting ile kurulan web sitesi hangi amaçla kullanırsa kullanılsın en iyi sonuçlar ortaya çıkarılır.

InMotion Hosting aynı zamanda benzersiz bir hız da sağlamaktadır. InMotion Hosting tarafından sağlanan hosting hizmeti ile web sitelerine son derece hızlı bir açılış ve yükleme hızı kazandırılmaktadır. Hemen her hosting firmasında olduğu gibi InMotion Hosting’da da belirli olumsuzluklar bulunmaktadır. Bunların başında veri merkezlerinin sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunması gelmektedir. Bu durum kullanıcıların da ağırlıklı olarak Amerika’dan olmasını sağlamaktadır. Diğer ülkelerden farklı kullanıcılar bulunmadığı için InMotion Hosting sadece İngilizce olarak hizmet sağlamaktadır. Farklı dil seçeneklerinin bulunmaması, farklı ülkelerden olup InMotion Hosting hizmetlerinden yararlanmak isteyenleri olumsuz etkilemektedir. InMotion Hosting kapsamında sunulan hizmetler gerek kalitesi ile gerekse de profesyonelliği ile yüksek kullanıcı memnuniyetlerinin ortaya çıkarılması sağlanmaktadır. InMotion Hosting sağladığı hizmetler ile en iyi kullanıcı deneyiminin elde edilmesine imkan tanımakta, ortaya her zaman beklentinin üzerinde sonuçların çıkarılması sağlanmaktadır.

7.3 Total Score
Inmotion Hosting

Add your review  |  Read reviews and comments

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo